Gyülekezeti tábor Augusztus 15-19.

„Ti magatok is, mint élő kövek, épüljetek fel lelki házzá….!” 1 Péter 2
Kedves Testvérek!
Az elmúlt évek tapasztalata, hogy a gyülekezeti tábor közösségünk életének kiemelt alkalma, ahol Isten és egymás felé is közelebb léphetünk.
Idén a tábor témája a „Gyülekezet”. Délelőttönként előadás és csoportbeszélgetés formájában tanulunk a gyülekezet legfontosabb ismérveiről, és hogy mi hol tartunk ebben. Esténként egy-egy gyülekezettel kapcsolatos újszövetségi igeszakasz vezet majd bennünket.
Délutánonként kirándulást, a környék felfedezését tervezzük, de akár a Balaton vagy a Velencei tó is szóba jöhet. Kora reggel a szokott módon imaközösségben lehetünk együtt, az esti alkalmakon sok énekléssel, dicsőítéssel állunk Isten elé, késő este pedig szabad játékkal, kötetlenül tölthetjük az időt.
Várjuk gyülekezetünk minden tagját, egyedülállókat és családosokat, fiatalokat és idősebbeket egyaránt! A felnőttek programja alatt a gyermekeknek külön alkalmat szervezünk, gyermekvigyázó vezetésével.

Legfontosabb tudnivalók:
Időpont: 2022.augusztus 15-19.
Érkezés hétfőn délelőtt, első közös program az ebéd. Hazaindulás pénteken ebéd után.
Helyszín: Szolgáló Szeretet Háza
Mór, Perczel Mór u. 10.

Elhelyezés: 2-5 ágyas, részben fürdőszobával felszerelt, szimpla ágyas szobákban
A szálláson lehetőség van ágyneműhuzat igénylésére 660 forint mosatási díj ellenében, melyet mindenki magának rendez a helyszínen.

Tervezett napirend:
• napindító imaközösség
• délelőtt előadás és beszélgetés, alatta gyermekeknek külön foglalkozás
• ebéd után csendes pihenő, kirándulás, játék, közös programok
• este zenés-dicsőítő áhítat, alatta gyermekvigyázás önkéntesekkel
• késő este közös játék